×

Revista Pontes

Pontes, revista dedikuar studentëve, docentëve, organ i Fondacionit dhe i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” sjell një këndvështrim alternativ të universitetit dhe të stukturave të Fondacionit përkushtuar shëndetit.


Pontes, revista dedikuar studentëve, docentëve, organ i Fondacionit dhe i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” sjell një këndvështrim alternativ të universitetit dhe të stukturave të Fondacionit përkushtuar shëndetit.

Revista e merr emrin nga latinishtja Pontes - Urat, si një simbolikë e bashkëpunimit institucional mes universitetit tonë me partnerët italianë, por edhe në planin e ndërveprimit njerëzor mes komunitetit shqiptar dhe atij ndërkombëtar, me veçantinë e dy-gjuhësisë: shqip dhe italisht.


Na ndiqni