×

Kontakte

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne dhe për çdo informacion në lidhje me inkubatorin mund të na shkruani në: [email protected]


Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne dhe për çdo informacion në lidhje me inkubatorin mund të na shkruani në: [email protected].  

Na ndiqni