×

Të dashur maturantë!

...


Rrugëtimi juaj drejt së ardhmes ka nisur.
Këshillohuni me stafin profesional të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” për të bërë zgjedhjen e duhur.
Do të jemi panë jush përmes takimeve online për t’ju informuar dhe orientuar për programet e studimit, tarifat dhe bursat.
Ju ftojmë nga e hëna në të premte, në orarin 15:00 -16:00, në linkun: https://meet.google.com/mis-snpp-uzj

Na ndiqni