×

OPEN DAY 21 maj 2022

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në datë 21 maj 2022 organizon OPEN DAY.


Të dashur maturantë,

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në datë 21 maj 2022 organizon OPEN DAY.

Në këtë ditë, do të keni mundësinë të vizitoni kampusin universitar, laboratorët, klinikat, sallat e leksioneve, biblioteken dhe ambiente të tjera me interes në Universitetin tonë.

Gjithashtu, do të merrni informacion të detajuar mbi programet e studimit, kohëzgjatjen e tyre, kriteret e pranimit në degët: Arkitekturë, Ekonomi Ndërmarrjeje, Farmaci, Fizioterapi, Infermieri, Mjekësi e Përgjithshme, Odontoiatri dhe Protezë Dentare.

Kampusi universitar do të qëndrojë i hapur për të gjithë ju nga ora 09.00 deri në orën 14.00.

Ju mirëpresim!


Na ndiqni