×

OPEN DAY - 13 PRILL 2024 - Eada Meta

Eada Metën e gjetëm në zyrë ndërsa po bëhej gati të niste një ditë pune si koordinatore e Programit të Studimeve ne Mjekësi ne gjuhen angleze.


Eada Metën e gjetëm në zyrë ndërsa po bëhej gati të niste një ditë pune si koordinatore e Programit të Studimeve ne Mjekësi ne gjuhen angleze.
Ndiqni mesazhin e saj që ju fton në 13 prill.
Eada është pjesë e stafit tonë dhe me përkushtim do t'ju tregojë këtë të shtunë maturantëve se cilët jemi, çfarë programesh studimi kemi dhe sa ofertë të shkëlqyer kemi këtë vit për ju.

Maturantë ju presim në OPEN DAY, në 13 prill 2024!
UKZKM, jemi më të mirët!

Na ndiqni