Kategoria e Lajmeve të Universitetit

Kategoria e lajmeve të universitetit


Lectio Magistralis-  Invito.jpg

Lectio Magistralis - prof. Gian Maria Gros-Pietro, President i Këshillit të Administrimit - Intesa Sanpaolo

...

| By: Unizkm

DSCF9538.JPG

Ukraine_Europe_2022: një tjetër "masakër e padobishme"

Qendra Kërkimore për Shkenca Humane (CRISU), pjesë e Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë", më 27 maj 2022, në Aula Magna organizoi Konferencën: Ukraine_Europe_2022: një tjetër "masakër e padobishme".

| By: Unizkm

unnamed.png

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" do të riaktivizojë Masterin Profesional/Master di I livello në “Financial and Risk Management”

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" do të riaktivizojë Masterin Profesional/Master di I livello në “Financial and Risk Management”, program i përbashket studimi dhe diplomë e përbashkët e Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" dhe Alma Mater Studiorim Universtà di Bologna.

| By: Unizkm

2.jpg

Taking care -Italia në botë. Emergency e TAMassociati. Me Rossella Miccio e Raul Pantaleo

Në kuadër të “Javës së Italisë”, në Aula Magna të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” u mbajt takimi me temë ''Taking care -Italia në botë. Emergency e TAMassociati. Me Rossella Miccio e Raul Pantaleo''.

| By: Unizkm

unizkm_v1.jpeg

OPEN DAY 21 maj 2022

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në datë 21 maj 2022 organizon OPEN DAY.

| By: Unizkm