×

SINERGIA TRA FORMAZIONE - RICERCA - IMPRESA NEL SETTORE FARMACEUTICO: PER LO SVILUPPO ECONOMICO ED OCCUPAZIONALE DEL TERRITORIO ALBANESE

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Harmonia mes edukimit, kërkimit dhe sipërmarrjes në sektorin farmaceutik është një temë e gjerë dhe plot dobishmëri për kohët që jetojmë.


Harmonia mes edukimit, kërkimit dhe sipërmarrjes në sektorin farmaceutik është një temë e gjerë dhe plot dobishmëri për kohët që jetojmë.
Në Aula "Magna" të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në datën 16 prill 2024 një panel i nderuar do të mentorojë një panoramë profesionale të këtyre tre shtyllave të kërkimit, krijimit dhe sipërmarrjes në Shqipëri, duke ofruar eksperiencën më të mirë në fushën e teknologjisë farmaceutike dhe kimisë farmaceutike, në bashkëpunim me Confindustria Albania.
Takimi do të hapet nga mirëseardhja e Presidentit të Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë fr. Ruggero Valentini dhe e Rektorit të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Prof. Leonardo Palombi.
Gjatë konferencës do të referojnë: Roberto Perrone Dekani i Fakultetit të Farmacisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” , Z. Sergio Fontana, President i Confindustria Albania, Prof. Marcello Leopoldo dhe Prof. Nunzio Denora të Universitetit të Barit “Aldo Moro”.


Na ndiqni