×

Seminarin ndërdisiplinor

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Aula B 107, l’Università Cattolica “Nostra Signora del Buon Consiglio

“Maxi Emergjenca. Analiza e rasteve dhe nxjerrje e mësimeve”


Në datën 19 janar 2022, ora 16:30, Aula B107, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon seminarin ndërdisiplinor “Maxi Emergjenca. Analiza e rasteve dhe nxjerrje e mësimeve” në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata” në platformën MS Teams.

Seminari Nderdisiplinor është një nismë e Departamentit për Vlerësimin Kimik-Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave të Fakultetit të Farmacisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Relator: Dr. Ing. Marco Carbonelli, Kryesia e Këshillit të Ministrave të Italisë.

Moderator:

Prof. Bruno Zappacosta, Universiteti katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Ju mirëpresim!


Na ndiqni