×

Projekti

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
l’Aula B107/ meet.google.com/efi-nuyt-oqg

Aftësitë e kufizuara të dukshme dhe të padukshme: një sfidë për Arsimin e Lartë


Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara dhe në kuadrin e projektit “Arsimi i Lartë gjithëpërfshirës në Ballkanin perëndimor”, i bashkëfinancuar nga programi Erasmus+ i Bashkimit Evropian, organizon ditën e premte datë 3 Dhjetor 2021, në orën 15:30, në Sallën B107 dhe në Google Meet (meet.google.com/efi-nuyt-oqg), Seminarin Ndërdisiplinor “Aftësitë e kufizuara të dukshme dhe të padukshme: një sfidë për Arsimin e Lartë.

Relatorë:

Znj. Florida Kalemi

Kordinatore programi,  Fondacioni Shqiptar për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara (FSHDPAK).

Znj. Laura Yzeiraj

Zyra e Projekteve Formuesu dhe kërkimore, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Prof. Antonio Lauria

Fakulteti i shkencave të Aplikuara, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Kordinator shkencor në Njësinë e Kërkimit “Florence Accessibility Lab”, në Universitetin e Firences.

Znj. Alketa Çoku

Zyra e Këshillimit, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Moderator:

Prof. Bruno Zappacosta

I deleguar i Rektorit për iniciativat kulturore në mbështetje të aktiviteteve instituzionale dhe të territorit.

 

Ju mirëpresim!


Na ndiqni