×

“Në udhëkryq. Vështirësia e zgjedhjes dhe perspektiva e së ardhmes".

Date
Start at
End at

Të dashur maturantë dhe prindër,

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ju fton në takimin online:

Në udhëkryq. Vështirësia e zgjedhjes dhe perspektiva e së ardhmes".

Më 24 qershor 2020, në orën 18:00, do të keni mundësinë të dëgjoni këshillat dhe të pyesni psikologen Alketa Çoku, e cila do të flasë lidhur me vështirësitë që mund ketë një maturant në zgjedhjet për jetën, pas shkollës së mesme.

Ju mirëpresim ditën e mërkurë, 24 qershor 2020, në orën 18:00, në platoformën Google Meet https://meet.google.com/gri-yodb-pkv?hs=122&authuser=1

Faleminderit

Follow us