×

Sëmundja Alzhaimer: nga epidemiologjia në terapi

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Aula B107 dell’Università Cattolica "Nostra Signora del Buon Consiglio”

Në kuadër të aktiviteteve të projektit “Demenca në Shqipëri: epidemiologjia, terapi farmakologjike dhe përdorimi i antibiotikëve” financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, më datë 13 Dhjetor 2023, ora 16:00, do të mbahet seminari ndërdisiplinor me temë: “Sëmundja Alzhaimer: nga epidemiologjia në terapi” në aula B107 të Universitetit Katolic "Zoja e Këshillit të Mirë”.


Në kuadër të aktiviteteve të projektit “Demenca në Shqipëri: epidemiologjia, terapi farmakologjike dhe përdorimi i antibiotikëve” financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, më datë 13 Dhjetor 2023, ora 16:00, do të mbahet seminari ndërdisiplinor me temë: “Sëmundja Alzhaimer: nga epidemiologjia në terapi” në aula B107 të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë”.

Seminari i kontekstualizuar në ciklin e Seminareve Ndërdisiplinore të mërkurave, synon të ilustrojë aspektet më të rëndësishme të patologjisë dhe zhvillimet e fundit.

Do të diskutojë mbi temën:

Prof. Simonetta Galgani, Neurologe, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë”

Ju presim!


Na ndiqni