×

Prezantimi I Masterit të nivelit të dytë “International Master Degree on Restoration, Conservation and Management of Architectural Heritage”

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Prezantimi I Masterit të nivelit të dytë “International Master Degree on Restoration, Conservation and Management of Architectural Heritage”, do të mbahet më 7 shtator 2023 në orën 17:00, në Aula Magna të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë".


Masteri synon të trajnojë profesionistë me njohuri, aftësi dhe kompetenca tekniko-profesionale të llojit ndër dhe multidisiplinare, të nevojshme për identifikimin, restaurimin, ruajtjen, menaxhimin, përmirësimin dhe komunikimin e trashëgimisë arkitekturore dhe kulturore.

Ju mirëpresim!


 

Na ndiqni