×

Informohu Online mbi Programet e Studimit në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Date
Start at
End at

Të dashur Maturantë,

Ditën e mërkurë, 8 Korrik 2020 prej orës 10:00 deri 12:00, Zyra e Pranimeve do të jetë online, në dispozicion të pyetjeve tuaja dhe për çdo informacion lidhur me Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në plaformën Google Meet  

https://meet.google.com/mwc-fpyv-syq

Do të keni mundësinë të pyesni dhe të informoheni për:

- Pranimet në Universitet

- Regjistrimet

- Programet e Studimit

- Nota Mesatare

- Bursat e Studimit

- Tarifat Universitare

Ju mirëpresim!

Follow us