×

UKZKM vjen në qytetin tënd - Takim me maturantët e Shkodrës

Data
2020/03/02
Inizio alle
13:00 PM
Fine alle
15:00 PM

Të dashur maturantë të qytetit të Shkodrës, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" ju mirëpret në një takim për t'ju informuar mbi programet e studimit: Mjekësi, Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Fizioterapi, Infermieristikë, Farmaci, Ekonomi dhe Arkitekturë pranë Arka Youth Center, Shkodër, ditën e hënë 2 mars 2020, ora 13:00.

Seguci su