Staf

Jorida Rexhepi

Jorida Rexhepi u diplomua në Universitetin e Perugias në shkollën e gjuhëve të huaja dhe kulturave. Ajo ka punuar si koordinatore dhe asistente personale në sektorin e arsimit privat. Interesat e tij variojnë nga kërkimi i vazhdueshëm gjuhësor midis ndikimeve të ndryshme dhe shkrimit kreativ, ajo gjithashtu është e interesuar në psikologjinë dhe në çështjet shoqërore me interes publik.