Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe Karriera

Ditët e hapura

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon në datat 8 prill – 22 prill – 13 maj  ditët e hapura. Kampusi universitar do të qëndrojë i hapur për të interesuarit nga ora 09.00 deri në orën 14.00. Ju mirëpresim!

Lexo më shumë

Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe Karriera është zyra e promovuar pranë Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" e cila administron ofertat dhe mundësitë e punësimit, praktika dhe stazhet e ndryshme, për studentët e diplomuar pranë këtij Universiteti.