News/evente

Lajme të tjera të rëndësishme

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë do të zhvillohet në datë 24 Prill 2019,  në vijueshmëri të një tradite të përvitshme. Në këtë ditë, Fondacioni celebron Festën e Pajtores së tij, Zoja e Këshillit të Mirë e shpallur nga Këshilli i Ipeshkvinjëve shqiptarë në vitin 1895 si Pajtore e Shqipërisë.

Lexo më shumë

Running for healthy babies

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 12 Maj 2019, ora 09.00, vrapimin për foshnjet e shëndetshme, përgjatë 9 km të Pedonales së Liqenit Artificial në Tiranë.

Kjo veprimtari promovohet nga Universiteti Katolik ZKM me qëllim ndërgjegjësimin për parandalimin e defekteve në lindje.

Lexo më shumë

Gruaja dje dhe sot, koha dhe hapësira e saj

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 12 prill 2019, ora 09.00, konferencën "GRUAJA DJE DHE SOT, KOHA DHE HAPËSIRA E SAJ".

Konferenca e organizuar nga aktorë të ndryshëm, synon të sjellë në vemendje rolin e gruas në shoqërinë e ditëve të sotme.

Lexo më shumë

Duhanpirja dhe Shëndeti

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 20 mars 2019, ora 11.00, seminarin e titulluar: “Duhanpirja dhe Shëndeti”.

Tema do të analizohet nga Prof. Vincenzo Montemurro, mjek kardiolog dhe anëtar i Këshillit Drejtues të Shoqatës Italiane të Kardiologjisë.

Lexo më shumë