News Arkitektura

Më 15 nëntor 2017 në orën 16.00, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon Welcome day për studentët e vitit të parë.
Takimi, i cili do të mbahet në Aula Magna, do të jetë një rast njohjeje dhe prezantimi me figurat përfaqësuese të Universitetit.

Ju mirëpresim!