Kurse Gjuhe

NJOFTIM

Kurs Gjuhe Italiane 

Njoftohen studentët se duke filluar nga data

05/03/2018

do të fillojë Kursi i Gjuhës Italiane pranë

UNIVERSITETIT KATOLIK “ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË” 

Kursi i nivelit B1 – B2 do të zhvillohet 3 herë në javë, nga ora 17:00 – 19:00 

Të interesuarit të paraqiten për informacione dhe regjistrim brenda datës

02/03/2017 ora 15:00

Pranë zyrës së Qendrës Universitare të Gjuhëve

“Zoja e Këshillit të Mirë” 

Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni:

Prof. Natalina Hoti – Drejtori i Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM

(Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.)                             Cel: 0692101756

Sekretare Ivana Hoxha – Sekretare e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM

(Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.)                          Cel: 0693551105