Evente/Lajme

“Gjuha, Letërsia, Kultura”
AAB College – Prishtinë


Me datën 29 prill 2017 në AAB College Prishtinë (Kosovë) është zhvilluar Konferenca Shencore Ndërkombëtare me titull “Gjuha, Letërsia, Kultura”.
Në këtë konferencë mori pjesë Natalina Hoti PhD, Drejtoreshë e Qendrës Universitare të Gjuhëve “Zoja e Këshillit të Mirë”. Në seancën plenare të Konferencës ajo paraqiti kumtesën me titull: “Globalizimi gjuhësor dhe edukimi ndërkulturor”.
Punimet e Konferencës janë botuar në Librin e Abstrakteve.

Shkarko abstraktin