Fakulteti

Fakulteti

Fakulteti i Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë dhe Kirurgjisë pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është ndër të parët në vend përsa i përket arsimit universitar privat dhe synon kujdesin dhe shëndetin e personave. Fakulteti i Mjekësisë ofron degë të niveleve të ndryshme si: Bachelor në Fizioterapi dhe Infermieristikë; cikli 6-vjeçar në Mjekësi të përgjithshme dhe Odontoiatri dhe Proteza Dentare; si dhe mastera të nivelit të I-rë dhe të II-të.

Universitetit Katolik bashkëpunon me Universitetin e Romës Tor Vergata dhe zbaton të njëjtin kurrikulum dhe në përfundimin e studimeve lëshohet diplomë e përbashkët, e vlefshme në Shqipëri, Itali dhe në vendet e Bashkimi Evropian.

Dekan i Fakultetit të Mjekësisë dhe Kirurgjisë

Prof. Giovanni ARCUDI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Zv. Dekan i Fakultetit të Mjekësisë dhe Kirurgjisë

Prof. Ass. Arvin DIBRA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kursi i Studimeve në Mjekësi dhe Kirurgji

Koordinatore

Renata SHKJEZI MD, PHD
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Mjekësisë 
Gentjana ZMALAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Diljana DUSHKU
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kursi i Studimeve në Odontoiatri dhe Protezë Dentare

Koordinatore

Znj. Prunela POLIÇI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Odontoiatrisë dhe Proteza Dentare 
Klarita MARGA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Blerina KODHELI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kursi i Studimeve në Fizioterapi dhe Infermieri

Koordinatore

Znj. Emanuela PRENDI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Fizioterapisë 
Ligerta NAZERAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Infermieristikës

Egreta DELIBASHI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Koordinatore Infermieria Elbasan

Elena SPINI
Tel: +355 54253347
Fax: +355 54253347
E-mail Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Infermieristikës - Selia Elbasan
Enereida OMERI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: info.elbasanQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Broshurë Informative Mjekësi

Broshurë Informative Odontoiatri

Broshurë Informative Fizioterapi dhe Infermieristikë