Evente/lajme

News Ekonomia

Shpërdorimi i ushqimit, një problem edhe shqiptar

Qendra Europiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim (CESPIC), pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, organizon të hënën, më 4 dhjetor 2017, ora 10:00, tryezën e rrumbullakët të titulluar “Ligji italian kundër shpërdorimit të ushqimit dhe impakti mbi varfërinë”.

Lexo më shumë