×

Kalendari i provimeve Cambridge English Maj - Qershor 2021

Konsultohuni në mënyrë periodike me Kalendarin e Provimeve Cambridge English.


Qendra Universitare e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” AL008, e cila është një qendër e autorizuar nga Cambridge Assessment English, vë në dispozicion të të interesuarëve të shumtë data të shpeshta për provimet në formatin paper-based dhe computer-based.

Ne ju garantojmë përgjigje të shpejta të rezultateve, brenda standardeve më të larta dhe rregullsi të procedurave. Një vlerë e shtuar që Cambridge English i ofron kandidatit që mbron provimin e gjuhës angleze, është mundësia për të kaluar automatikisht në një nivel më të lartë certifikimi, nëse arrin rezultate të shkëlqyera në nivelin e testuar. (p.sh: B1 → B2 ose B2 → C1).

  • Certifikatë e Përhershme dhe Ndërkombëtare
  • Staf i Kualifikuar
  • Infrastrukturë Moderne
  • Çmime Konkurruese
  • Masa Anti-Covid-19

Për informacione dhe regjistrime kontakto:

Konsultohuni në mënyrë periodike me Kalendarin e Provimeve Cambridge English 

Kalendari Provimeve Cambridge English 2021 - për të rritur

Kalendari i Provimeve cambridge English 2021 - për fëmijë në moshë shkollore

 

 

Exam B1 Preliminary Computer-Based

Data e Provimit

Mbyllja e Regjistrimit

15.05.2021

 07.05.2021

20.05.2021

12.05.2021

27.05.2021

19.05.2021

 

Exam B2 First Computer-Based

Data e Provimit

Mbyllja e Regjistrimit

12.05.2021

04.05.2021

18.05.2021

10.05.2021

29.05.2021

21.05.2021

 

Exam B2 First for Schools Computer-Based

Data e Provimit

Mbyllja e Regjistrimit

15.05.2021

 07.05.2021

19.05.2021

11.05.2021

28.05.2021

20.05.2021

 

Exam B1 Preliminary for Schools Computer-Based

Data e Provimit

Mbyllja e Regjistrimit

14.05.2021

06.05.2021

22.05.2021

14.05.2021

25.05.2021

17.05.2021

 

Exam C1 Advanced Paper-Based

Data e Provimit

Data e Regjistrimit

09.06.2021

11.05.2021

19.06.2021

19.05.2021

30.06.2021

28.05.2021

 

Follow us