News Mjekesia

News Mjekesia

Duhanpirja dhe Shëndeti

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 20 mars 2019, ora 11.00, seminarin e titulluar: “Duhanpirja dhe Shëndeti”.

Tema do të analizohet nga Prof. Vincenzo Montemurro, mjek kardiolog dhe anëtar i Këshillit Drejtues të Shoqatës Italiane të Kardiologjisë.

Lexo më shumë

Specializime afatgjata në Mjekësi

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” shpall konkursin (Plotësim i vendeve të lira) për Programe Specializimi afatgjata të “Ciklit të Tretë”, në fushën e mjekësisë dhe të zhvilluara në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata”.  

Lexo më shumë

Spitalet gjermane zgjedhin infermierët UKZKM

Qendra Spitalore “Schön” në Mynih të Gjermanisë punëson 6 Alumni (ish studentë) të Programit të Studimit në Infermieristikë, UKZKM. Fituesit e pozicionit të infermierit në Gjermani janë: Marinela Tirtja, Martilda Kurti, Aspasi Bizhoti, Iliada Haxhillari - diplomuar në UKZKM, Tiranë dhe Esmeralda Xeka, Ledjo Jonuzanj – diplomuar në UKZKM,  Elbasan.

Lexo më shumë