News Farmacia

News Farmacia

Sektori farmaceutik në Shqipëri - Situata aktuale dhe perspektiva për të ardhmen

Më 22 tetor 2019, pranë Aula Magna të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” do të zhvillohet konferenca “Sektori Farmaceutik në Shqipëri. Situata Aktuale dhe Perspektiva për të Ardhmen”.
Aktiviteti është një iniciativë e Fakultetit të Farmacisë, të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë", Confindustria Albania dhe Universitetit të Studimeve të Barit Aldo Moro. Konferenca vjen në bashkëpunim me Urdhrin e Farmacistëve të Shqipërisë.

Cikli i Dytë i Seminarëve Ndërdisiplinorë UKZKM: “Roli i teknologjise kompjuterike në projektimin racional të barnave të reja”

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 21 nëntor 2018, ora 16.30, seminarin e titulluar: “Roli i teknologjisë kompjuterike në projektimin racional të barnave të reja”.

Do të referojë Prof. Orazio Nicolotti, kërkues shkencor pranë Universitetit të Studimeve të Barit, Aldo Moro, Departamenti i Farmacisë – Shkencat e Barnave.

Lexo më shumë

Farmaci Përse ta zgjedhësh?

Programi i studimeve Master Shkencor në Farmaci mundëson një përgatitje shkencore të avancuar në fushën mjekësore, që ka për qëllim të formojë një figurë profesionale të ekspertit të barnave.

Lexo më shumë

Farmacia/ Një profesion shumë dimensional

Benardina Ndreshkjana është një ndër studentët e diplomuar për të cilët UKZKM është krenar. Ajo nisi studimet në vitin 2008 dhe u diplomua në vitin 2014 në Farmaci. Vitin e fundit u transferua në Milano, ku përgatiti temën eksperimentale në Spitalin Kardiologjik “Monzino”.

Lexo më shumë