News/evente

Lajme të tjera të rëndësishme

SHQIPËRIA DHE ITALIA: ASPEKTE MIKROBIOLOGJIKE DHE EPIDEMIOLOGJIKE TË PATOLOGJIVE INFEKTIVE EMERGJENTE DHE RIEMERGJENTE

“Shqipëria dhe Italia: aspekte mikrobiologjike dhe epidemiologjike të patologjive infektive emergjente dhe riemergjente” titullohet konferenca që do të zhvillohet më 12 dhjetor 2019, në orën 08:30, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Aktiviteti është iniciativë e Fakultetit të Farmacisë, të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" dhe Institutit të Shëndetit Publik në Shqipëri, me mbështetjen e Institutit të Lartë të Shëndetësisë në Itali dhe Universitetit të Studimeve të Romës “Tor Vergata.

Takimi do të zhvillohet pranë Aula Magna-s, të Universitetit Katolik ZKM në Tiranë.

Lexo më shumë

Njoftim

Ju bëjmë me dije se pezullohet aktiviteti didaktik në të gjithë programet e studimit, deri më 6 dhjetor 2019.

Rektori
Prof. Bruno Giardina

NJOFTIM

Për shkak të tërmetit, informojmë të gjithë studentët se nuk do të zhvillohen leksione për ditën e sotme, e martë 26.11.2019 dhe nesër, e mërkurë 27.11.2019, në bazë të Udhëzimit të Ministrisë së Arsimit.

Udhëtimi

Përgjatë punës time në universitet, përvojat që më kanë pëlqyer më shumë janë ato që zhvillohen jashtë auditoreve. Në këtë shkrim të shkurtër do të tregoj përvojën e fundit: një projekt në Përmet, nga 26 maj deri më 2 qershor të këtij viti, si pjesë e Seminarit Tematik “Shqipëria e Qytezave të Vogla”, kushtuar studentëve të diasporës shqiptare, të Universitetit të Firences.

Lexo më shumë

Mirë se vini!

Fillon një vit i ri akademik. Të rinj e të reja do të mbushin sallat tona. Është një moment shumë i bukur sepse rinisim përsëri misionin tonë, për të përgatitur profesionistë të shkëlqyer, me cilësi njerëzore dhe aftësi madhore.

Lexo më shumë

SPITALI “ZOJA E KESHILLIT TE MIRE” DREJT INAUGURIMIT, DHJETOR 2020!

Punimet e spitalit kanë avancuar me sukses dhe brenda afateve kohore. Pjesa strukturore ka përfunduar, po ashtu edhe struktura e bllokut të sallave të kirurgjisë dhe radiologjisë. Ndërkohë, ka mbaruar ndërtimi i bllokut teknologjik, ku do të instalohen impiantet mekanike dhe elektrike të spitalit. Faza në vazhdim parashikon ndërhyjet e brendshme dhe instalimin e impianteve brenda strukturave, si edhe finiturat. Pas përfundimit të tyre do të realizohet instalimi i pajisjeve dhe arredimi i brendshëm i spitalit.