Flasin per ne

Flasin per ne

Kërkimet i hapin rrugë një vaksine kundër HIV/AIDS

Një vaksinë e re ka rezultuar me rritje të imunitetit tek majmunët ndaj virusit SIV, virus i cili shkakton tek keta kafshë AIDS-in dhe që lidhet me virusin HIV tek qëniet njerëzore.   

Këto janë rezultatet e gjashtë viteve eksperimente të kryera në Göttingen të Gjermanisë, nga Instituti i Kërkimeve Leibniz, në bashkëpunim me Universitetin e Milanos dhe Unversitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Lexo më shumë

Eventi UKZKM-se në mediat italiane

E përditshmja italiane L’Ora pasqyron aktivitetin e organizuar në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” mbi prezantimin e vëllimit “Të vërtetat shkencore në “Komedia Hyjnore e Dante Alighieri-t”.

Lexo më shumë