Perdorimi i logos

Perdorimi i logos

Përdorimi i logos UNIZKM

Përdorimi i logos së Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është e drejtë ekskluzive e Institucionit. Për të gjithë të interesuarit, me qëllim promovimin e Universitetit në media, shtyp, web, konferenca, seminare, takime shkencore, kulturore, sociale dhe ekonomike, janë të ftuar të kontaktojnë pranë sekretarisë së rektorit në adresën e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. për pëdorimin e logos UNIZKM.