×

UKZKM vjen në qytetin tënd - Takim me maturantët e Durrësit

Data
2020/02/28
Inizio alle
10:00 AM
Fine alle
15:00 PM

Të dashur maturantë të qytetit të Durrësit, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" ju mirëpret në një takim për t'ju informuar mbi programet e studimit: Mjekësi, Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Fizioterapi, Infermieristikë, Farmaci, Ekonomi dhe Arkitekturë pranë Pallatit të Sportit, Durrës, ditën e premte 28 shkurt 2020, nga ora 10:00 - 15.00.

Seguci su