Partnerë

CIPMO, Qendra Italiane për Paqe në Lindjen e Mesme konsiderohet si një nga organizatat jofitimprurëse më të rëndësishme italiane që synon nxitjen dhe lehtësimin e dialogut izraelit, palestinez dhe arab dhe karakterizohet nga një pozicion i balancuar dhe konstruktiv në çështjen e Lindjes së Mesme, Qendra u themelua në vitin 1989 dhe është me qendër në Milano. Që nga viti 1998, CIPMO është njohur nga Ministria e Punëve të Jashtme si institucion me interes kombëtar për Çështjet Ndërkombëtare.

www.cipmo.org