News

News

Rrugëtime të paqes, integrimit dhe bashkëpunimit

Me datë 22 janar 2016, ora 10.00, në ambjentet e Aula Magna-s të Universitetit Katolik ZKM, u organizua Konferenca “Rrugëtime të paqes, integrimit dhe bashkëpunimit”. Eventi u organizua nga bashkëpunimi i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” me Nunciaturën Apostolike në Shqipëri dhe Qendrën Evropiane të Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim (CESPIC). Nderuan me pjesëmarrjen e tyre Shkëlqesia e Tij Z. Bujar Nishani, President i Republikës së Shqipërisë dhe Eminenca e Tij Kardinal Antonio Maria Vegliò, President i Këshillit Papnor të Baritores për Emigrantët dhe Rrugëtarët. 

Lexo më shumë

CESPIC Summer School

Qendra Evropiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim (CESPIC) organizon në datat 19-23 shtator 2016 të parën Summer School me titull “War, reconstruction and establishment of peace: from the roots of war to the establishment of a lasting Peace”.

Lexo më shumë