News

 

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe qytetarët e Tiranës vrapuan në emër të paqes tek Kodrat e Liqenit Artificial. Fighting for Peace, aktiviteti i organizuar nga Cespic (Qendra Europiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim) stukturë e Universitetit Katolik ZKM kishte qëllim përhapjen e kulturës mbi paqen.

Qendra e Rehabilitimit dhe e Mjekësisë Sportive, pranë UKZKM ofroi shërbime falas për të gjithë pjesëmarrësit në garë , si matje tensioni dhe masazhe antikontrakturë.

150 të regjistruarëve të parë që morën pjesë në garë, ju dhurua një T-shirt e konceptuar enkas për këtë ativitet.