Eventet

Eventet

Identiteti, Besimet fetare dhe Politikat

CESPIC në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Bedër dhe Kolegjin Universitar Logos, më datë 30 maj 2019 organizon tavolinën e rrumbullakët me temë: 'Identiteti, besimet fetare dhe politika' në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Lexo më shumë