Biblioteka e Shkencës së Paqes

Biblioteka e Shkencës së Paqes

Biblioteka e Shkencës së Paqes

Në vitin 2017 CESPIC filloi gjithashtu krijimin e një biblioteke të specializuar, Biblioteka e Shkencave të Paqes. Ajo mbledh libra dhe periodikë në shkencën e paqes dhe ekonominë e paqes. Ajo synon të bëhet biblioteka referuese për shkencëtarët e shkencave të paqes në Tiranë.

Ju mund të shfletoni bibliotekën e shkencës së paqes në faqe:

https://biblioweb.unizkm.edu.al/explore/cespic.

Individët ose institucionet mund të kontribuojnë duke dhuruar libra ose koleksione.

Për informacione të mëtejshme ju lutemi na shkruani ne Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..