Stazhe dhe Praktika

Stazhi i lejon nxënësit të bëhet i njohur me mjedisin e punës, në zhvillimin e aftësisë për të punuar në ekipe, duke finalizuar zbatimin e të menduarit kritik, autonomisë në vendimmarrje dhe komunikim terapeutik, këtu luan një rol të rëndësishëm Tutori Klinik veprimtaria e të cilit inkurajon aplikimin e njohurive teorike në praktikën klinike.

Aktivitetet e praktikës, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, kryhen nëpër klasa, të pajisura me të gjitha materialet e nevojshme, për një total të orëve për çdo vit akademik në planin e studimit, në të cilat studenti mëson teknikat duke përdorur manekinin sipas objektivave të vendosura. Gjatë stazhit në spitale, studentët kanë mundësi të vejnë në praktikë njohuritë teorike sipas objektivave të fiksuara për çdo vit akademik.

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ka nënshkruar një marrëveshje me qendrat spitalore Universitare: Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza e Tiranës; Qendra Universitare e Traumës (Spitali Ushtarak). Tiranë; Spitali Rajonal Durrës; Materniteti Mbretëresha Geraldinë; Poliambulanca Atë Luigji Monti - Tiranë. 

Përgjegjëse dhe Tutor i Infermieristikës

Dega Infermieristikë

Enkeleda GJINI

Tel: -355 422 73 290

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.