Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe Karriera

Fitoftë më i miri!

Arkitektë, inxhinierë, ekonomistë, mjekë, farmacistë, stomatologë, fizioterapistë dhe infermierë të ardhshëm. Është koha kur të rinjtë fillojnë të materializojnë ëndrrat për të ardhmen e tyre.

Lexo më shumë