Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe informimi i maturantëve. UKZKM në Durrës

Një informacion të plotë mbi programet e ndryshme të studimit në UKZKM morën maturantët e shkollës së mesme “Gjergj Kastrioti” në Durrës.
Përfaqësues nga Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ndaluan këtë hërë në një prej gjimnazeve më të mirë të qytetit bregdetar

Lexo më shumë

UNIKZKM pjesë e Panairit “Studiare in Italia”

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ishte pjesë e panairit “Studiare in Italia”, i organizuar nga Instituti Italian i Kulturës, nën kujdesin e Ambasadës Italiane në Tiranë. Në këtë panair të përvitshëm morën pjesë universitete nga rajone të ndryshme të Italisë. Mes tyre ishte i pranishëm edhe UNIKZKM

Lexo më shumë

Këshillimi i karrierës – Tur i UNIKZKM në shkollat e mesme të Shqipërisë

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ka nisur të kryejë proçesin e këshillimit dhe informimit për nxënësit maturantë në gjimnazet publike dhe private të mbarë vendit. Një ekip nga universiteti udhëton në qytete të ndryshme të Shqipërisë, ku zhvillon takime informuese dhe bashkëbisedime me maturantët me qëllim orientimin e tyre drejt zgjedhjeve të së ardhmes.

Lexo më shumë