Orientimi dhe Karriera

Prioriteti ynë është që të formojmë studentë të kualifikuar dhe të gatshëm për tregun e punës. Përmes proçesit të këshillimit të karrierës, maturantët njihen më nga afër me programet e studimit që ofron Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Më poshtë një album fotografik nga takimet e realizuara në qytetet: Tiranë, Vlorë, Elbasan dhe Kavajë.