Orientimi dhe Karriera

Maturantët e shkollës së mesme “Faik Konica” në kryeqytet vizituan ambientet e kampusit të Universitetit Katolik “Zoja e Këshilli të Mirë”. Të rinjtë u interesuan kryesisht mbi programin e studimit në Fakultetin e Arkitekturës. Maturantëve iu dha informacion i hollësishëm mbi programin e studimit nga koordinatorja e Arkitekturës, ark. Elva Margariti.