Mensa

Mensa

Mensa

Mensa universitare garanton një pjesëmarrje në jetën e kampusit gjatë gjithë harkut kohor ditor. Shërbimet e mensës janë të rëndësishme për studentët që vijnë nga jashtë Tiranës, shqipëtarë dhe jo vetëm. Por edhe për të gjithë studentët e tjerë që dëshirojnë të qëndrojnë në kampus pas mbarimit të leksioneve. Menuja e larmishme, me kuzhinë italiane e shqiptare, i përgjigjet kërkesave dhe shijeve të të gjithë studentëve.

Struktura është realizuar sipas ndërtimeve të standartit evropian dhe është e pajisur me mjete të kuzhinës dhuruar nga firma "IDI Farmaceutici" në Pomezia (Itali).