Konkurset e pranimit

Konkurset e pranimit

SI TË APLIKOJMË?

Raundi i 1-rë
(Kandidatët që kanë përfunduar arsimin e mesëm përpara vitit shkollor 2016-2017 dhe që kanë plotësuar formularin A1Z) :

Lexo më shumë