News Mjekesia

News Mjekesia

UKZKM dhe UMT, sëbashku për mjekësinë

Në kuadër të bashkëpunimit shkencor midis Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe Universitetit të Mjekësisë së Tiranës u zhvillua më 26 qershor 2018, Leksioni i Hapur i titulluar: “Penicilina dhe Tërbimi: një histori napoletane”.

Lexo më shumë

Farmakoterapia për autizmin

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon ditën e mërkurë, 07 shkurt 2018, ora 16.00, seminarin e titulluar: Objektiva të rinj dhe molekula të reja për farmakoterapinë e çrregullimeve të lidhura me autizmin”.

Lexo më shumë

Cikli i seminarëve ndërdisiplinorë: Risitë në trajtimin e aterosklerozës

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon ditën e hënë, 22 janar 2018, ora 16.00, seminarin e titulluar: “Risitë në trajtimin e aterosklerozës”.

Aktiviteti është nismë e Departamentit për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave të Fakultetit të Farmacisë dhe të Departamentit të Shkencave Kirurgjikale të Fakultetit të Mjekësisë, UKZKM.

Lexo më shumë