News Mjekesia

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 20 mars 2019, ora 11.00, seminarin e titulluar: “Duhanpirja dhe Shëndeti”.

Tema do të analizohet nga Prof. Vincenzo Montemurro, mjek kardiolog dhe anëtar i Këshillit Drejtues të Shoqatës Italiane të Kardiologjisë.

Seminari vjen në kuadër të aktivitetit didaktik parashikuar në Programin e Studimit në Mjekësi dhe Kirurgji të Fakultetit të Mjekësisë, ndaj studentët pjesëmarrës do të përfitojnë 0.5 kredite universitare.  

Në përfundim është parashikuar mundësia për pyetje nga të pranishmit.

Seminari do të mbahet tek Aula Magna, UKZKM.