News/evente

Lajme të tjera të rëndësishme

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë 2019

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë u zhvillua në datë 24 Prill 2019 në vijim të një tradite të përvitshme. Festa nisi në orën 17.00, me Kremtimin e Meshës së Shenjtë nga Sh.T. George Frendo, Arqipeshkëv Metropolit Tiranë – Durrës. Më pas, Fondacioni organizoi një kokteil për stafin, të ftuarit dhe studentët e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.  

Lexo më shumë

Sondazhi Kombëtar i Studentëve

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” po zhvillohet Sondazhi Kombëtar i Studentëve (SKS). Ky sondazh organizohet dhe monitorohet nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë (ASCAL).

Lexo më shumë

GLAUCOMA DAY

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 08 Maj 2019, ora 09.30, konferencën e titulluar: “Glaucoma Day”.

Lexo më shumë

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë do të zhvillohet në datë 24 Prill 2019,  në vijueshmëri të një tradite të përvitshme. Në këtë ditë, Fondacioni celebron Festën e Pajtores së tij, Zoja e Këshillit të Mirë e shpallur nga Këshilli i Ipeshkvinjëve shqiptarë në vitin 1895 si Pajtore e Shqipërisë.

Lexo më shumë