News/evente

Programi i Specializimit i Mjekësisë Transfuzionale në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” mundësohet në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata”.

Falë marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale,  mundësohet zhvillimi i praktikave klinike në Qendrat  Spitalore Publike dhe Private, vendase dhe të huaja, duke kompletuar formimin profesional mbi bazën e Standarteve Europiane.