News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” fton maturantët në aktivitetin “Arkitekt për një ditë në UKZKM”.

Kjo veprimtari organizohet nga dega e Arkitekturës, Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe do të mbahet më datë 4 Korrik 2019, në orën 10:00, pranë Aula Magna në Universitet.