News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” fton maturantët në aktivitetin “Eksperimentojmë në Farmaci”.

Kjo veprimtari organizohet nga Fakulteti i Farmacisë dhe do të mbahet më datë 28 Qershor 2019, në oraret 09:00 - 11:00 dhe 12:00 - 14:00, pranë laboratorëve kimik dhe teknologjik të Universitetit.