News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” fton maturantët në aktivitetin “Zbulo Ekonominë në UKZKM”.

Kjo veprimtari organizohet nga Fakulteti i Ekonomisë dhe do të mbahet më datë 27 Qershor 2019, ora 10:00, pranë Aula Magna në Universitet.