News/evente

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë u zhvillua në datë 24 Prill 2019 në vijim të një tradite të përvitshme. Festa nisi në orën 17.00, me Kremtimin e Meshës së Shenjtë nga Sh.T. George Frendo, Arqipeshkëv Metropolit Tiranë – Durrës. Më pas, Fondacioni organizoi një kokteil për stafin, të ftuarit dhe studentët e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. 

Në anë të një fjale përshëndetëse iu drejtua të pranishmëse, Presidenti i Fondacionit, Atë Daniele Bertoldi, ndërkohë studentët e shkëlqyer të Universitetit u vlerësuan me bursa studimi. Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë u ndez me koncertin live, ku interpretuan këngëtarët: Kejsi Tola, Orgesa Zaimi & Band. 

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë u realizua me mbështetjen e INTESA SANPAOLO BANK, ALBINI & CASTELLI S.R.L, MONTAL sh.p.k, RGR, IMPACT sh.p.k., HermanMiller - CASA dell’ARCHITETTO, CONSULCESI GROUP, MEDFAU, INTERMEDICA, LAVAZZA, MEDIC LINE, DENTAL LEADER CORSI & COCA COLA.