News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 12 Maj 2019, ora 09.00, vrapimin për foshnjet e shëndetshme, përgjatë 9 km të Pedonales së Liqenit Artificial në Tiranë.

Kjo veprimtari promovohet nga Universiteti Katolik ZKM me qëllim ndërgjegjësimin për parandalimin e defekteve në lindje.

Kjo është një iniciativë e Departamenti për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave, UKZKM në bashkëpunim me “World Birth Defects Day”.

150 të regjistruarëve të parë do të marrin pjesë në garë, do t’u dhurohet një T-shirt e konceptuar enkas për këtë ativitet.

Vrapo me ne!